Qubino – 3 фазен mодул за мерење на потрошувачка за табла

12,399.00 ден

Исклучително моќен
3-фазен мерач на енергија
Намалете ја потрошувачката на енергија
3-фазен паметен мерач Qubino се користи за мерења на енергија во трифазна електроенергетска мрежа.
Ја намалува потрошувачката на енергија.

Нема на залиха

SKU: ENERGY METER 3 PHASE Категорија: Ознаки: ,