Sonoff – Сонда за Температура/Влажност

619.00 ден

Сензорот Si7021 овозможува мерење на температура од -10°C до 85°C и влажност од 0% до 80% RH.

Нема на залиха

SKU: Sensor-AM2301/Si7021 Категорија: Ознаки: ,