Neo Coolcam – Безжичен Детектор за Чад

3,599.00 ден

Овој паметен детектор за чад е погоден за употреба во дом/болница/хотел/фабрика/магацин/продавница/канцеларија/итн. Може да работи како самостојна единица преку вашиот Wi-Fi и/или со систем за порти.

На залиха

SKU: NAS-SD01Z SMOKE DETECTOR Категорија: Ознаки: , , , , , ,