НОВО

Мониторинг на загаденоста на воздухот

Aerys G – мониторинг на воздухот

НОВО

Мониторинг на загаденоста на воздухот

Aerys P – мониторинг на воздухот

НОВО

Мониторинг на загаденоста на воздухот

Aerys X – мониторинг на воздухот

Wi-Fi Модули

GSM Прекинувач

2,899.00 ден
5,099.00 ден
2,599.00 ден
1,849.00 ден
НОВО

Паметни клупи на фотоволтаичен систем

Steora City – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем

НОВО

Паметни клупи на фотоволтаичен систем

Steora Cyclo – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем