Neo Coolcam – Безжичен детектор за Врата/Прозор

2,999.00 ден

Поставете го магнетниот сензор на рамката на вашата врата или од вашиот прозорец и користете го сензорот како уред за заштита од кражби.

На залиха

SKU: NAS-DS01Z DOOR SENSOR Категорија: Ознаки: , ,