RF – Далечински командер

649.00 ден

RF далечински управувач 433 MHz со 4 копчиња, погоден е за контрола на далечина и повеќекратни прекинувачи.

На залиха

SKU: REMOTE CONTROLLER Категорија: Ознаки: ,