iLiving Solutions е дистрибутер за сеопфатни и уникатни системи за домашна автоматизација. Без разлика дали сте професионален инсталатер, нашата онлајн продавница ги носи потребните материјали, вклучувајќи: целосна домашна автоматизација, паметни системи за дома, далечинско осветлување, домашна безбедност и видео надзор, вмрежување, контрола на климата и многу повеќе.