Terra residential bin – контејнер за отпад со компресор

Terra residential корпата собира трипати повеќе отпад споредено со класичните корпи. Ова е благодарение на нашиот напреден систем за компресирање отпад кој што се го следи нивото на отпад внатре во корпата и автоматски започнува со компресирање кога отпадот ќе го надмине претходно поставеното ниво.

Категорија: