Steora Cyclo – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем

Steora Cyclo нуди се што му е потребно на еден урбан човек или пак некој што ужива да биде на отворено со својот велосипед или тротинет – сигурно полнење, цврста решетка, комплет алатки за мали поправки и компресор за воздух со вентили за преста и шрејдер.