Steora City – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем

Со футуристички изглед кој го подобрува изгледот на секој јавен простор Steora City клупите нудат еден тон сензори за околината, Qi и USB полначи, амбиентална  светлина. Може да се надградат за да овозможуваат OOH рекламирање преку екран во основата и AI камера која може да сегментира минувачите и да нуди порелевантни реклами.