ДА ГО НАПРАВИМЕ ЈАВНИОТ ПРОСТОР ПОУДОБЕН.

Секоја паметна клупа ви нуди нови функционалности и го подига нивото на удобност на еден нов модерен начин со вклучена интернет мрежа, полнач за уреди, па дури и напреден екран за реклами која има фотоволтаичен соларен систем.

НОВО

Паметни клупи на фотоволтаичен систем

Steora City – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем

НОВО

Паметни клупи на фотоволтаичен систем

Steora Cyclo – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем

НОВО

Паметни клупи на фотоволтаичен систем

Steora Classic – паметна клупа на фотоволтаичен соларен систем