Flip book element

Sonoff Basic – Wi-Fi Прекинувач

699.00 ден

Основен безжичен паметен прекинувач за Wi-F Вклучете/исклучете ги електричните уреди од каде било со само еден клик.

SKU: 500 Категорија: Ознаки: , , ,
Прочитај повеќе

Neo Coolcam NIP-55GE WiFi Камера (780p)

3,200.00 ден

Следете го и контролирајте го вашиот дом од далечина преку вашиот паметен телефон.

SKU: Neo Coolcam NIP-55GE Категорија: Ознаки: , , , , , ,
Прочитај повеќе

Neo Coolcam NIP-55KV WiFi Камера (1080p)

4,200.00 ден

Следете го и контролирајте го вашиот дом од далечина преку вашиот паметен телефон.

SKU: Neo Coolcam NIP55(KV) Категорија: Ознаки: , , , , ,
Прочитај повеќе

Sonoff RF – Wi-Fi/RF Приемник

1,049.00 ден

Sonoff RF- WiFi безжичен паметен прекинувач со RF приемник за далечинско вклучување/исклучување.

Прочитај повеќе

Neo Coolcam – Безжичен Детектор за Чад

3,599.00 ден

Овој паметен детектор за чад е погоден за употреба во дом/болница/хотел/фабрика/магацин/продавница/канцеларија/итн. Може да работи како самостојна единица преку вашиот Wi-Fi и/или со систем за порти.

SKU: NAS-SD01Z SMOKE DETECTOR Категорија: Ознаки: , , , , , ,
Прочитај повеќе

Broadlink – Wi-Fi Универзален далечински управувач

4,439.00 ден

Сите ваши далечински управувачи во една апликација. Контролирајте ги домашните уреди каде и да сте преку вашиот телефон.

Прочитај повеќе

Neo Coolcam – Паметен приклучок за напојување

3,599.00 ден

Паметен приклучок за напојување со алармен систем за домашна автоматизација компатибилен со сериите Z-Wave 300 и 500

SKU: NAS-WR01ZE EUSMART PLUG Категорија: Ознаки: , , , ,
Прочитај повеќе

Sonoff DW1 – Безжичен детектор за Врата/Прозор

719.00 ден

DW1 е сензор за аларм за врати и прозорци. Сензорот го детектира статусот на отворање и веднаш испраќа порака за известување  до вашата апликација.

Заштитете го вашиот дом од кражби.

 

 

SKU: SONOFF MAGNETIC Категорија: Ознаки: , ,
Прочитај повеќе

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.