Услови на употреба

 

Добројдовте на iLiving Solutions сајтот. Со негово користење Вие се согласувате со Условите на употреба. Ве молиме прочитајте ги внимателно. Ако имате некои прашања обратете ни се.

Овие Услови на употреба се последно обновени на 12.07.2018

Сите цени во оваа web-продавница се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари.

Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе ви бидат испорачани во период од 2-3 дена, на домашна адреса или во локалната пошта.

Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Производот и поштенските трошоци ќе ги платите на денот на испорачување на производот.

По комплетирањето на нарачката, истотака ќе добиете e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката.

Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети, како и фискалната сметка за производот или сметко потврдата.

Парите ќе ви бидат пратени по пошта. Производите нарачани во оваа web-продавница ќе ви бидат испорачани преку ЈП „Македонски Пошта“„ или преку нашата доставна служба. Нарачаните производи ќе ви бидат испорачани во период од 2-3 дена од денот на нарачувањето. Ако производот е во моментот на залиха, ќе го добиете во период од 2-3 дена, по нарачувањето. Ако производот не може да ви биде испорачан, ќе биде контактирани со употреба на податоците кои сте ги специфицирале во нарачката.