Заштита на личните податоци

 

Собирањето на сите податоци од оваа интернет страна е во согласност со заштитата на личните податоци.

Последна промена на 25.05.2021

Повремено ќе ја менуваме и дополнуваме Политиката за заштита на лични податоци за да ги содржи нашите нови практики, како на пример кога додаваме нова услуга, функционалност или опција на сајтот. Можете да видите кога оваа Политика за заштите на лични податоци била последен пат променета според датумот објавен погоре во “Последна промена”.

Видови на податоци кои ние ги собираме:

Ние собираме два вида на податоци на нашата веб-страница од нашите корисници, Лични податоци и Не-лични податоци кога имате интеракција со нас или нашиот сајт, на пример кога:

  • го пристапувате или користите нашиот сајт
  • се регистрирате, се зачленувате или креирате профил на iLiving Solutions
  • ги отворате или одговарате на нашите email пораки
  • оставате коментари на сајтот

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ. Лични податоци се податоци кои идентификуваат одреден корисник. Кога ќе се вклучите во некои активности на веб-страница, како на пример креирање на профил, порачување производ или услуга од нас, додавање на содржина и/или објавување на содржина во форуми за дискусија, објавување на мислење, испраќање на нас повратни податоци, барање податоци за нашите услуги, поднесување на договор за соработка, може да побараме да обезбедите некои податоци за Вас.

НЕ-ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ. Не-лични податоци се податоци кои не го идентификуваат крајниот корисник. Кога ќе се вклучите на интернет страната на iLiving Solutions, општите не-лични информации (кој интернет пребарувач е користен, број на посети, просечно време поминато на страната) автоматски се снимаат (не како регистрација). Овие информации се користат за подобрување на изгледот на нашата интернет страна и за да ја подобриме содржината и функционалноста. Вашите податоци не се проследуваат понатаму и не се пренесуваат на трета страна.

Безбедност. iLiving Solutions се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап.

Cookies. Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страната на iLiving Solutions. iLiving Solutions ги употребува Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата интернет страна.

 

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив Ве молиме контактирајте го нашиот претставник.

Офицер за заштита на лични податоци

Николина Кузмановска

[email protected]

+389(0) 75-214-469